Om oss - Salsa Con Sabor - Patrick Ehlert

Jag Patrick Ehlert är intiativtagare till Salsa Con Sabor. Ursprungligen kommer jag från Växjö. Ända sedan tonåren har jag varit aktiv inom dansen. Dansintresset startade när jag som ung grabb följde med min pappa på en buggkurs. Under flera år tävlade och undervisade jag flitigt.

Med tiden tog intresset för teater och sång överhanden och det ledde till Musikhögskola och ett flertal uppsättningar inom musikal, cabaret, opera och framträdanden på alla tänkbara ställen. Jag har även haft uppdrag som konferencier i olika sammanhang.

1999 kände jag återigen suget efter dansen och började att dansa kubansk salsa med Pablo Fuentes i Örebro. Han visades mig vägen in i den kubanska musiken och dansen. Jag försöker så ofta som möjligt hämta inspiration på salsakongresser och klubbar. Jag besöker även länder och städer som Kuba, Norge, Barcelona Guinea/Västafrika m m. Jag har dansat för lärare som: Osbanis Tejeda Kuba, Alain Morales Feito Kuba, Erodys Castillo Borreros Kuba, Saul Perez valdez Kuba, Geldys Morales Kuba m fl.

Salsa con Sabor jobbar med att nå ut till alla som vill dansa. Ta kontakt med oss om du i ditt företag vill ha friskvård, eller om ni ska ha möhippa, svensexa eller vill dra ihop ett gäng för att dansa med oss.
Notiser
Lär dig Salsa Cuba style

Zumba med patricksalsa
Zumba en ny fluga inom träningsvärlden
Läs mer...Läs mer...

Ny notis

Läs mer...