Välkommen till Salsa Con Sabor

Hösten 2007 startade vi våra kurser här i Centrala Örebro. Salsa Con Sabor betyder “Salsa med känsla” och Salsa betyder “sås” och är en blandning av olika danser som cha cha cha, rumba, son, mambo m fl. Vi vill ge er riktig Salsablandning av roliga kurser.

Denna termin kommer vår Salsa blandning att innehålla Salsakurser med det senaste från Kuba. Att dansa salsa är roligt och det ger dig en känsla av glädje som du blir pigg och glad av. Salsa Con Sabor vill att alla ska få uppleva den härliga Salsamusiken och dansen som gör att du mår bra både i kropp och själ.

KOM IHÅG! Alla kan vara med och dansa - gammal som ung! Anmälan görs under menyvalet kurser och/eller på plats första prova-på-tillfället.

Vi håller till på Kulturstation i Studiefrämjandets lokaler, husets bredvid Centralstation Östra Bang 3 och Karl Johan Skolan, Älvtomtagatan 56.

Du kan givetvis e-posta till oss

med ditt eget favoritprogram, men följande två tjänster (från AddThis) ger dig möjlighet att dels skicka e-post från vår site, samt dela med dig av sidorna som bokmärken till dina egna sociala nätverk.

Geografi
mushroom

Vi har vårat säte i Örebro, men konsulterar och instruerar vart än det efterfrågas.

Lokaler
location

Tillsvidare tränar vi i Karl-Johan skolan, och Kulturstationen på väster i Örebro. Vi tar också initiativ till bland annat Havanna Club i källaren mot Gamla gatan vid Folkets hus, Örebro. (Välj kartans utsiktsvy)

Utomhus
street dance

Du kan också träffa oss för både frågor och prova-på eller deltagande i olika uppvisnings-evenemang, som till exempel Marknadsafton i Örebro, lagom till skolavslutningen.

Notiser
Lär dig Salsa Cuba style

Zumba med patricksalsa
Zumba en ny fluga inom träningsvärlden
Läs mer...Läs mer...

Ny notis

Läs mer...